Basis dej til muffins

Denne dej er et god basisdej til muffins. Det gør det muligt for dig, at bage flere forskellige lækre og spændende muffins. Du tilsætter blot det fyld du ønsker, chokolade, bær, eller hvad med at prøve  marcipan eller nougat i tern. Du kan og så tilsætte itu skåret æble eller pæret, ja det er kun din fantasi der sætter grænsen. I dette her opslag, har jeg brugt blåbær, som er rystet sammen med mel, for at hindre at du daler til bunds.

Ingredienser:

  • 125 gr. Sukker
  • 75 gr. Oliemargarine
  • 2 æg
  • 275 gr. Hvedemel
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 2 tsk. Vanilliesukker
  • 2 dl. Creme fraiche
  • Blåbær eller andet fyld efter ønske

Fremgangsmåde:

Sukker og oliemargarine piskes sammen med elpisker. Ægene tilsættes og der piskes grundig. Mel, bagepulver og vanilliesukker tilsættes og der piskes kort tid, creme fraiche tilsættes og der piskes til dejen er ensartet. Du tilsætter nu den fyld du ønsker, og vender det i dejen med en dejskraber. Dejen fyldes i muffinsforme, jev har brugt de bæger formede. Formene fyldes 3/4 op. Bruger du de tynde papirforme med bølgekant, vil jeg foreslå, at du også benytter en bageform speciel til muffins og.

Der er dej til ca. 14-16 muffins.

Bagning:

Ved 200° i 15-20 minutter, ved varmluft 185°.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *