Hundegodbidder eller pølsegodbidder

Disse pølsebidder vil din hund elske. Og du kan lave en stor portion som har en god holdbarhed i køleskabet.                                                             IMAG0479[1]

Ingredienser:

  • En pakke mini kyllingepølser

Fra Rema 1000 eller Lidl

Fremgangsmåde:                                                              

Pølserne flækkes og skæres i stykker på 4-7 mm.                 756275[1]

Pølserne lægges i en stor bradepande beklædt med bagepapir.

Tilberedning:

Bradepanden sættes i midten af ovnen 150 grader varmluft i ca. 1/2 time.

Bradepanden tages ud og fedtstoffet duppes af med køkkenrulle.

Pølsernes sættes igen i ovnen i ca. 15-20 min. Pølsebidderne duppes igen med køkkenrulle.

Sådan fortsættes der til pølserne er færdige, det tager ca. 11/2 time ialt. Jo mere fedtstof der duppes af pølsebidderne, jo sundere er de for hunden.

Opbevaring: 

Pølsebidderne holder sig fint i køleskabet i op til 3 uger.

Jeg laver som regel dobbelt portion, for det udsender en kraftig lugt under tilberedningen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *