Jordbærkoldskål uden æg

Denne opskrift er et frisk alternativ til traditionel koldskål, og så er den uden æg. Den er let at lave, og indbydende med den fine lyserøde farve. Det er en lækker sommer spise, til dessert eller som mellemåltid.

  • 100 gr. friske eller frosne jordbær
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. vanillie
  • 4 dl. kærnemælk
  • 2 dl. A38

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne kommes i en blender, benyttes der frosne bær skal de have en hurtigt opkog, hvor vandet bobler i ét minut, herved dræbes evt. bakterie. Det hele blendes sammen til koldskålen der ensartet ud.

Frosne bær:

Læs dette link om forholdsregler og risici ved benyttelse af frosne bær.

http://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Frosne-b%C3%A6r.aspx

Servering:

Koldskålen kan serveres med friske skiver jordbær, kammerjunkere eller en lækker müsli  på toppen.

unnamed[1]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *