Tysk Chokoladekage med mousse på toppen

Lækker svampet chokoladekage med Dr. Oetker kagemousse på toppen.
Kagen har en dejlig smag og moussen er med til at give en helt speciel smags oplevelse.

Ingredienser:

  • 8 dl. Mel
  • 9 dl. Sukker
  •  3,5 dl. Kakao
  • 3 tsk. Bagepulver
  •  3 tsk. Natron
  • 2 tsk. Salt
  • 4 Æg
  • 4,5 dl. Mælk
  • 2,5 dl Olie
  • 4 tsk. Vaniljesukker
  • 4,5 dl. Kogende vand

    Fremgangsmåde: Mel, Sukker, Kakao, Bagepulver, Natron og Salt blandes.

    Æg, Mælk, Olie, Vaniljesukker røres i med elpisker.

    Det Kogende vand tilsættes og piskes ind i dejen (Vær forsigtig, det kan sprøjte).

    Den tynde dej hældes i ovnens bradepande beklædt med bagepapir og bages 30 – 40 min. ved 175° alm. ovn.

    Topping:

    2 breve Dr. Oetker Chokolade Kagmousse laves som anvist på pakken.

    Moussen fordeles over den afkølet kage, som efterfølgende stille på køl til det stivner.

    Kagen kan evt. pyntes med chokoladespåner.

10743755_1015863488427507_1082238494_n[1]                                 332-1857[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 tanker om "Tysk Chokoladekage med mousse på toppen"

  1. Hej.

    Hvilken olie skal der anvendes?

    Er bradepanden den store størrelse?

    På forhånd tak.

  2. Hej Lange.

    Jeg bruger raps olie, det er den olie der er mest smags neutral. Opskriften er til ovnens bradpande.

    God søndag Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *